تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 3
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 987
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 127
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,771
    بازدید ماه : 16,408
    بازدید سال : 148,013
    بازدید کلی : 510,844

طرز تهیه توپک خرمایی

  • چهارشنبه 10 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه توپک خرمایی

طرز تهیه و آماده سازی توپک خرمایی فوق العاده مقوی و خوش طعم

آموزش درست کردن توپک خرمایی ویژه ماه مبارک رمضان

 

توپک خرمایی نوعی دسر بسیار مقوی و خوشمزه است که به دلیل استفاده از خرما در تهیه ی آن می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان باشد. دسر معمولا جزو تنقلات شیرین به حساب می آید که در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. واژه دسر از واژه فرانسوی کهن desservir به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌ است. از انواع دسرها می توان به  کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، بیسکویت، شیرینی، موس، پای‌ها و آبنبات‌ اشاره کرد. در ایران نیز انواع دسرهای خوشمزه و با اصالت وجود دارد که مطابق با ذائقه ایرانی ها تهیه و سرو می گردد. یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار و مقوی  توپک خرمایی می باشد که خیلی آسان و به سرعت تهیه می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه توپک خرمایی بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این دسر جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه کبه سیب زمینی

  • سه شنبه 09 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه کبه سیب زمینی

طرز تهیه و اماده سازی کبه سیب زمینی فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

آموزش دستور پخت کبه سیب زمینی یک غذای عربی متفاوت

 

کبه یکی از غذاهای معروف عربی است که در دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد. یکی از انواع کبه که به کبه ی سیب زمینی معروف می باشد به دلیل استفاده از سیب زمینی به عنوان ماده اصلی و گوشت به عنوان ماده میانی بسیار معروف بوده و طرفداران فراوانی دارد. در تهیه مواد میانی این غذا می توان از مواد غذایی متفاوتی بسته به سلیقه استفاده کرد و از این نظر محدودیتی وجود ندارد. همچنین کبه سیب زمینی به دلیل شباهتی که به غذاهای فست فودی دارد معمولا مورد علاقه ی کودکان بوده و می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای آن ها باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه کبه ی سیب زمینی بی نهایت خوش طعم و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه لوکما

  • سه شنبه 09 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه لوکما

طرز تهیه و آماده سازی لوکما بی نهایت خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان

آموزش درست کردن لوکما ترکیه ای فوق العاده پرطرفدار

 

 

لوکما نوعی دسر معروف کشور ترکیه است که در این کشور طرفداران بسیار زیادی دارد. این شیرینی که در روغن سرخ شده و سپس داخل شربت قرار داده می شود شباهت بسیار زیادی به بامیه داشته و می تواند به دلیل طرز تهیه ی آسان خود، انتخاب بسیار مناسبی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان باشد. جالب است بدانید که این شیرینی در کشور ترکیه در مراسم های عزاداری تهیه و بین مردم پخش می شود. همچنین این دسر علاوه بر کشور ترکیه، در کشورهای دیگر نیز شناخته شده بوده و طرفداران خاص خود را دارد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت لوکما ترکیه ای فوق العاده خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این دسر متفاوت به ادامه مطلب مراجعه کنید…

  • 114 نفر
ادامه مطلب

طرز تهیه کالبورا باستی

  • سه شنبه 09 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه کالبورا باستی

طرز تهیه و آماده سازی کالبورا باستی فوق العاده پرطرفدار و خوش طعم

آموزش دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای متفاوت

 

کالبورا باستی نوعی شیرینی ترکیه ای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که به روش های گوناگون و معمولا همراه با شهد تهیه می شود. در کشور ما انواع متفاوتی از شیرینی به شیوه های متنوعی تهیه می گردد که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. اما به طور کلی شیرینی ها به دو دسته شیرینی تر و خشک تقسیم می شوند. شیرینی ‌های خشک شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف ‌ترین آن ها می‌توان به شیرینی زبان، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌ های تر شیرینی‌ هایی هستند که در تهیه آن‌ ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری حتما باید در محیط یخچال نگهداری شوند. از معروف ‌ترین آن ها نیز می‌توان به شیرینی خامه ‌ای و رولت اشاره کرد. به طور کلی شیرینی های سنتی ایران مانند کلوچه قدمتی بسیار زیاد و در حدود 1300 سال دارند. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

 

طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی

  • جمعه 05 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی

طرز تهیه و آماده سازی کوکوی نخود فرنگی فوق العاده خوشمزه و لذیذ

آموزش دستور پخت کوکوی نخود فرنگی پرطرفدار و خاص



کوکو یا کتلت یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است که از انواع غذاهای پرسی می باشد. کوکو انواع متفاوتی دارد که در تهیه آن می توان از سبزی، گوشت، مرغ، سیب زمینی، قارچ، بلفور گندم، بلغور جو و یا حبوبات دیگر استفاده ‌کرد. این غذا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در میان ایرانیان است و به شیوه های متنوع و به دلخواه تهیه و سرو می گردد. کوکو معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. کوکو سبزی و کوکوی سیب زمینی دو نوع بسیار پرطرفدار و شناخته شده از این نوع غذا می باشند اما یکی از انواع کوکو که بسیار مقوی و متفاوت است کوکوی نخود فرنگی نام دارد که می تواند انتخاب مناسبی برای کودکان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت کوکوی نخود فرنگی فوق العاده خوشمزه را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این غذای متفاوت به ادامه مطلب مراجعه کنید…

دانلود سریال تازه عروس Yeni Gelin با زیرنویس فارسی چسبیده

دانلود رایگان سریال ترکی تازه عروسYeni Gelin با زیرنویس فارسی چسبیده

قسمت 63 زبان اصل + قسمت 63 زیرنویس فارسی چسبیده اضافه شد

Free Download Action Turkish Series Called Yeni Gelin (Bride) FullHD1080P Hardsub Farsi

 

خلاصه داستان سریال تازه عروس : این سریال دربرگیرنده ی صحنه های خنده دار و بعضا احساسی هست.  این قصه ی یک دختر شهرنشین وجوان است که عاشق پسری قبیله نشین از منطقه ی آنادولی ترکیه میشود و عروس آنها میشود و...

 

لینک های دانلود در توضیحات بیشتر ( ادامه مطلب )

  • 17922 نفر
ادامه مطلب

طرز تهیه مافین زردآلو

  • پنجشنبه 04 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه مافین زردآلو

طرز تهیه و آماده سازی مافین زردآلو فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

آموزش دستور پخت مافین زردآلو بی نهایت خوشمزه و خاص

 

مافین یا کیک فنجانی (Muffin) نوعی کیک کوچک است که برای یک نفر آماده می ‌شود. ترکیبات این کیک مانند دیگر کیک‌ ها از شکر، کره، آرد و تخم مرغ تشکیل شده است. مافین ها معمولا در طعم های متفاوتی مانند وانیلی، شکلاتی، نارگیلی، گردویی، میوه ای و غیره تهیه و به عنوان یک عصرانه خوشمزه همراه با چای و یا قهوه سرو می گردد. همچنین معمولا روی این مدل از کیک ها را با انواع خامه، سس، ترافل و مواد دیگر به صورت دلخواه تزیین می کنند. یکی از انواع مافین که بسیار پرطرفدار بوده و در تهیه آن از زردآلوی تازه استفاده می شود مافین زردآلو نام دارد که می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای کودکان باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه مافین زردآلو بی نهایت خوش طعم و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه استیک براکیول

  • پنجشنبه 04 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه استیک براکیول


طرز تهیه و آماده سازی استیک براکیول فوق العاده خوش طعم و دلچسب

آموزش دستور پخت استیک براکیول ایتالیایی بی نهایت خاص

 

استیک (Steak) به قسمتی از گوشت راسته گاو گفته می ‌شود که دارای رگه ‌هایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب کرده و یا در روغن سرخ می کنند. استیک معمولا در کنار سیب‌ زمینی و انواع سبزیجات پخته ‌شده و سالاد سزار سرو می شود. این غذا از لحاظ طعم شبیه کباب برگ و کباب چنجه بوده و در کشورهای مختلف به روش های متفاوت و متنوعی پخته می‌ شود. یکی از انواع استیک که مخصوص کشور ایتالیا است و به دلیل طعم خاص و متفاوت خود، طرفداران بسیار زیادی در تمام دنیا دارد، استیک براکیول نام دارد که به آسانی تهیه می شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی استیک براکیول بسیار خوش طعم و متفاوت را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه خورشت گوشت و زرشک

  • سه شنبه 02 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه خورشت گوشت و زرشک

طرز تهیه و اماده سازی خورشت گوشت و زرشک بی نهایت خوش طعم و متفاوت

آموزش دستور پخت خورشت گوشت و زرشک فوق العاده دلچسب

 

خورش یا خورشت به گروهی از غذاها گفته می ‌شود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند و معمولا همراه با گوشت پخته تهیه می ‌شوند. همچنین جالب است بدانید که کلمه خورش از فعل خوردن گرفته شده است. در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولا همراه با نان یا برنج ساده خورده می ‌شود. خورش ‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. از انواع خورش ‌های ایرانی می ‌توان به خورش‌ فسنجان، قرمه سبزی، قیمه، قیمه بادمجان، خورش کرفس، خورش آلو اسفناج، خورش هویج، خورش کنگر، خورش بامیه، خورش خلال بادام، خورش به، خورش آلو، خورش خلال کرمانشاه، خورش زرشک و انواع خورش مرغ مانند مرغ ترش و مسمای مرغ اشاره کرد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی خورشت گوشت و زرشک فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

  • سه شنبه 02 ارديبهشت 1399
دیدگاه

طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری

آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری فوق العاده پرطرفدار و خوشمزه

دستور پخت توپک سیب زمینی پنیری بی اندازه لذیذ و دلچسب

 

فست فود (Fast food) یا غذای فوری عنوانی است برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده می ‌شوند. انواع ساندویچ به ویژه همبرگر از فست فودهای رایج هستند. فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمی ‌رود. بلکه بیشتر اشاره به غذاهایی می ‌کند که در رستوران‌ ها تهیه می ‌شوند. مک دونالد و کی اف سی از رستوران‌ های مشهوری هستند که در سراسر دنیا فست فود ارائه می ‌دهند. یکی دیگر از غذاهای فست فودی که طرفداران بسیار زیادی در دنیا دارد پیتزا است. پیتزا به شیوه های متفاوت و با مواد غذایی بسیار متنوعی مانند گوشت، مرغ، سوسیس، کالباس، انواع سبزیجات و غیره تهیه می گردد. یکی از انواع فست فود که بسیار سریع و به آسانی تهیه شده و معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود توپک سیب زمینی پنیری است که طرفداران بسیار زیادی در دنیا دارد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت توپک سیب زمینی پنیری فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

 

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی