تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 4
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 958
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 127
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,742
    بازدید ماه : 16,379
    بازدید سال : 147,984
    بازدید کلی : 510,815

طرز تهیه برگر گیاهی

  • چهارشنبه 21 اسفند 1398
دیدگاه

طرز تهیه برگر گیاهی

آموزش دستورپخت برگر گیاهی فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

طرز تهیه و آماده سازی برگر گیاهی متفاوت و دلچسب

 
 
همبرگر نوعی ساندویچ است که شامل گوشت چرخ ‌کرده می باشد و در میان یک نان گرد بریده شده قرار می ‌گیرد. گوشت همبرگر معمولا گوشت گاو است و ممکن است به صورت کبابی و یا سرخ کرده تهیه گردد. همبرگر تقریبا در تمام کشورها با همین اسم نامیده می‌شود، بجز در انگلستان که به آن بیف ‌برگر یا برگر گفته می شود. همچنین اگر لایه ‌ای از پنیر بر روی گوشت همبرگر گذاشته شود به آن چیزبرگر گفته می ‌شود.  باید بدانید که واژه همبرگر از زبان آلمانی گرفته شده و به معنای متعلق به شهر هامبورگ است. بنا به بعضی گزارش‌ ها Ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و Burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است که معنای تعلق داشتن را نشان می دهد. اما انواع دیگری از برگر نیز وجود دارد که با گوشت مرغ، حبوبات، سبزیجات و غیره تهیه می گردد و به دلیل طعم خاص و لذیذ خود طرفداران بسیار زیادی دارد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت برگر گیاهی بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم.

 

 

طرز تهیه و آماده سازی برگر

مواد لازم:

نخود  3/4 پیمانه

پیاز بزرگ  1 عدد

آرد  3/4 پیمانه

جعفری  3/4 پیمانه

پودر زیره  1 قاشق چای خوری

بادام خام  1/4 پیمانه

سیر  2 حبه

سس چیلی  1 قاشق چای خوری

گوجه خشک شده  2 قاشق غذاخوری

نمک  1 قاشق چای خوری

لیمو ترش  نصف یک عدد

روغن سرخ کردنی  به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا نخودها را به مدت 6 ساعت خیس کنید. پس از آن فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. در مرحله بعدی همه مواد به جزء آرد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و کاملا با یکدیگر ترکیب کنید. پس از آن، ترکیب مواد را داخل ظرفی مناسب ریخته و آرد را با آن مخلوط کنید. حال از مواد به اندازه یک کف دست برداشته و به شکل برگر آن را فرم دهید سپس هر طرف آن را برای 2 الی 3 دقیقه در روغن سرخ  کنید. پس از سرخ کردن برگرها، آن ها را به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار داده تا کاملا مغز پخت شوند. در نهایت برگرها را با سس دلخواه به صورت ساندویچ سرو کنید. نوش جان
  • 70 نفر

برچسب ها

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی