تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 3
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 932
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 121
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,716
    بازدید ماه : 16,353
    بازدید سال : 147,958
    بازدید کلی : 510,789

طرز تهیه پراتای سیب زمینی

  • سه شنبه 27 اسفند 1398
دیدگاه

طرز تهیه پراتای سیب زمینی

آموزش طرز تهیه و آماده سازی پراتای سیب زمینی بی اندازه خوشمزه

دستور پخت پراتای سیب زمینی یک نان هندی متفاوت و لذیذ

 

 

پراتا نوعی نان بسیار خوش طعم و پرطرفدار است که در هندوستان تهیه می گردد. به دلیل استفاده از مواد میانی در این مدل نان از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و می تواند به عنوان یک پیش غذای مناسب و در عین حال خوشمزه در کنار انواع سس ها سرو گردد. یکی از انواع این نان، پراتای سیب زمینی است و در ترکیب مواد میانی آن می توان از انواع سبزیجات به دلخواه استفاده کرد که طعم مطلوب این نان را دوچندان خواهد کرد. همچنین معمولا پس از آماده شدن پراتا روی آن را به کره و یا روغن زیتون آغشته کرده و سپس سرو می گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه پراتای سیب زمینی بی نهایت خوشمزه را آموزش دهیم.

 

دستور پخت پراتا

مواد لازم برای داخل خمیر:

سیب زمینی متوسط  2 عدد

پودر فلفل قرمز  1/4 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل  1/4 قاشق چای خوری

پودر زردچوبه  1 قاشق چای خوری

پودر سیر  1/2 قاشق چای خوری

جعفری، گشنیز و شوید خرد شده  3 قاشق غذاخوری

آبلیمو  1 قاشق چای خوری

کره نرم شده  1 قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای خمیر:

آرد  1 و 1/2 پیمانه

کره  1 قاشق غذاخوری

شکر  1 قاشق چای خوری

روغن مایع  2 قاشق غذاخوری

زردچوبه  1/2 قاشق چای خوری

نمک  نوک چای خوری

آب  1/2 پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را پخته و سپس له کنید حال آن را با پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه، پودر سیر، آبلیمو، کره نرم شده و سبزیجات مخلوط کرده و پوره آماده شده را کنار بگذارید. در این مرحله برای درست کردن خمیر ابتدا در ظرفی آرد، شکر، روغن و کره آب شده را مخلوط کرده سپس نمک و زردچوبه را با آب مخلوط و کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست آید. دقت کنید تا حتما آب را کم کم اضافه کنید زیرا امکان دارد میزان آب لازم، کمتر از مقدار گفته شده باشد. پس از آن خمیر را حدود 20 دقیقه استراحت دهید. سپس خمیر را به تعداد دلخواه چونه گرفته که به طور متوسط بین 4 الی 5 چونه خواهد شد. اکنون روی خمیر کمی آرد پاشیده، خمیر را با وردنه پهن کنید و از پوره سیب زمینی داخل خمیر بگذارید و لبه های خمیر را به سمت داخل جمع کرده تا مانند بقچه گرد شود سپس دوباره خمیر را با وردنه پهن کنید. اکنون تابه ای نچسب را بدون چرب کردن روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و خمیر پهن شده را داخل تابه قرار داده تا پخته شود. هنگامی که خمیر کمی پف کرد آن را زیر و رو کنید و این عمل را چندبار تکرار کنید تا نون خوب پخته و طلایی رنگ شود. بعد از پخت می توانید به صورت دلخواه روی نان ها را کره و یا روغن زیتون زده و سپس سرو کنید. نوش جان
نکته: اگر می خواهید پراتای شما مانند نوع اصیل آن تند باشد باید به جای 1/4 قاشق چای خوری که در دستور گفته شده 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز به آن اضافه کنید.
  • 40 نفر

برچسب ها

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی