تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 2
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 838
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 107
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,622
    بازدید ماه : 16,259
    بازدید سال : 147,864
    بازدید کلی : 510,695

طرز تهیه سوپ عدس

  • شنبه 25 بهمن 1399
دیدگاه

طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه و آماده سازی سوپ عدس فوق العاده خوش طعم و متفاوت

دستور پخت سوپ عدس یک پیش غذای مقوی و پرطرفدار



سوپ (Soup) مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می ‌باشد، که مصرف آن در برنامه غذایی نقشی اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، مرغ، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی‌ ها تهیه می‌ شود. علاوه بر این، سوپ معمولا به عنوان پیش‌غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می گردد. به ‌طور کلی سوپ ‌ها به دو نوع کلی سوپ ‌های رقیق و سوپ‌ های غلیظ تقسیم می‌شوند. باید بدانید که سوپ ‌ها در گذشته، خود غذایی کامل به حساب می آمدند که اساس آن‌ ها بر پایه گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت ماهی و غیره بوده‌ است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل ‌دهنده آن قدمت چندانی ندارد و به قرن 19 میلادی باز می ‌گردد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه سوپ عدس فوق العاده لذیذ را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

 

مواد لازم:

عدس  100 گرم

پیاز  2 عدد

ساقه کرفس متوسط  8 عدد

گوجه فرنگی  1 عدد

شیر  1 لیوان

آرد ذرت  1 قاشق غذاخوری

کره  1 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا کره را روی حرارت ملایم قرار داده تا آب شود سپس پیاز را نگینی خرد کرده و داخل آن سرخ کنید. در همین حین گوجه فرنگی و کرفس را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. اکنون عدسی که از قبل خیس کرده بودید را آبکش کرده سپس به همراه مقداری آب، کرفس و گوجه فرنگی خرد شده به پیازها اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد پخته شوند. پس از آن ترکیب مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا سرد شود سپس آن را صاف کرده و داخل میکسر ریخته تا کاملا یکدست شود. در مرحله بعدی شیر، نمک و فلفل سیاه را به مواد میکس شده اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا سوپ کاملا آماده شود. در نهایت سوپ را داخل ظرف موردنظر خود ریخته و با پیاز سرخ شده و جعفری به دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان
  • 74 نفر

برچسب ها

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی