تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 5
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 858
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 111
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,642
    بازدید ماه : 16,279
    بازدید سال : 147,884
    بازدید کلی : 510,715

طرز تهیه خورشت ماست

  • سه شنبه 22 تير 1400
دیدگاه

طرز تهیه خورشت ماست

طرز تهیه و آماده سازی خورشت ماست فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

آموزش دستور پخت خورشت ماست یک غذای دلچسب و خاص

خورش یا خورشت به گروهی از غذاها گفته می ‌شود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند و معمولا همراه با گوشت پخته تهیه می ‌شوند. همچنین جالب است بدانید که کلمه خورش از فعل خوردن گرفته شده است. در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولا همراه با نان یا برنج ساده خورده می ‌شود. خورش ‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. از انواع خورش ‌های ایرانی می ‌توان به خورش‌ فسنجان، ماست، قرمه سبزی، قیمه، قیمه بادمجان، خورش کرفس، خورش آلو اسفناج، خورش هویج، خورش کنگر، خورش بامیه، خورش خلال بادام، خورش به، خورش آلو، خورش خلال کرمانشاه، خورش زرشک، خورش قارچ و انواع خورش مرغ مانند مرغ ترش و مسمای مرغ اشاره کرد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی خورشت ماست فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم. 

مواد لازم:

گوشت گوسفندی  500 گرم

ماست چکیده  1 کیلوگرم

پیاز  2 عدد

آب  2 لیوان

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

زرشک به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده سپس داخل روغن سرخ کردنی تفت دهید. اکنون گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کرده سپس به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن به میزان مناسب نمک اضافه کرده سپس آب را نیز به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت کاملا پخته شود و تنها مقدار کمی از آب باقی بماند. در مرحله بعدی نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه کرده و کمی زمان دهید تا خورشت کمی بجوشد. در همین حین ماست چکیده را به خوبی هم زده تا یکدست شود سپس آن را به خورشت اضافه کرده و ترکیب کنید. در این مرحله دقت داشته باشید که خورشت نباید بجوشد و فقط در حدی که ماست گرم شود کافی است. در نهایت خورشت را در ظرف موردنظر خود ریخته با زرشک و خلال پسته تزیین کرده سپس سرو کنید. نوش جان

منبع : کاکادو

  • 26 نفر

برچسب ها

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی