تبلیغات شما تبلیغات شما

ناحیه کاربری

آمار سایت

    آمار مطالب
    کل مطالب : 648
    کل نظرات : 10
    آمار کاربران
    افراد آنلاین : 4
    تعداد اعضا : 0

    کاربران آنلاین

    آمار بازدید
    بازدید امروز : 907
    باردید دیروز : 737
    گوگل امروز : 119
    گوگل دیروز : 152
    بازدید هفته : 2,691
    بازدید ماه : 16,328
    بازدید سال : 147,933
    بازدید کلی : 510,764

طرز تهیه خورشت سیب

  • سه شنبه 22 تير 1400
دیدگاه

طرز تهیه خورشت سیب

طرز تهیه و آماده سازی خورشت سیب فوق العاده خوش طعم و متفاوت

دستور پخت خورشت سیب یک غذای پرطرفدار و دلچسب

خورش یا خورشت به گروهی از غذاها گفته می ‌شود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند و معمولا همراه با گوشت پخته تهیه می ‌شوند. همچنین جالب است بدانید که کلمه خورش از فعل خوردن گرفته شده است. در آشپزی ایرانی خورش کاربرد فراوان دارد و معمولا همراه با نان یا برنج ساده خورده می ‌شود. خورش ‌های ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. از انواع خورش ‌های ایرانی می ‌توان به خورش‌ فسنجان، ماست، قرمه سبزی، قیمه، قیمه بادمجان، خورش کرفس، خورش آلو اسفناج، خورش هویج، خورش کنگر، خورش بامیه، خورش خلال بادام، خورش به، خورش آلو، خورش خلال کرمانشاه، خورش زرشک، خورش قارچ و انواع خورش مرغ مانند مرغ ترش و مسمای مرغ اشاره کرد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه و آماده سازی خورشت سیب فوق العاده خوش طعم را آموزش دهیم. 

مواد لازم:

گوشت خورشتی  500 گرم

 پیاز  3 عدد

سیب شیرین  4 عدد

لپه  1 پیمانه

رب گوجه ‌فرنگی  1 قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی  1 پیمانه

لیموعمانی  5 عدد

زعفران دم کرده به میزان لازم

دارچین به میزان دلخواه

زردچوبه به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پوره گوجه فرنگی را روی حرارت قرار داده سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. در مرحله بعدی  پیازها را نگینی خرد کرده سپس داخل روغن ریخته و تفت دهید. در مرحله بعدی گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. اکنون زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و همراه با گوشت و پیاز تفت دهید. پس از آن لپه ای که از قبل خیس کرده بودید را ابتدا آبکش کرده سپس به ترکیب مواد اضافه کرده و با مواد تفت دهید. در این مرحله ترکیب پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به مخلوط مواد اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید. حال به میزان مناسب روی مواد آب ریخته و حدود 1.5 ساعت اجازه دهید تا خورشت آماده شود. پس از آن زعفران دم کرده، نمک و لیموعمانی ها را نیز به خورشت اضافه کنید. حال سیب ها را خرد کرده و به خورشت اضافه کرده سپس حدود 45 دقیقه زمان دهید تا خورشت کاملا جا بیفتد. در نهایت خورشت را در ظرف موردنظر خود ریخته و سرو کنید. نوش جان
  • 23 نفر

برچسب ها

دیدگاه های شما

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

تبلیغات شما تبلیغات شما

کدهای اختصاصی